marți, 14 septembrie 2010

Festivitate

Mereu cand primesc sau daruiesc ceva pare sarbatoare...pare ca timpul m-a uitat in bucuria mea si ca totul pare mai viu colorat si mirosind cu mult mai frumos.
Uneori visul pare de neatins si atunci ma intreb daca drumul pe care doresc sa il parcurg este cel adevarat ori doar calc pe urmele altcuiva... Insa momentele in care oameni frumosi la chip si suflet sunt generosi cu mine si imi apreciaza munca imi dau putere sa nu mai privesc inapoi si sa imi adun resursele pentru inca o portie de drum...
Multumesc Amelie pentru gestul tau emotionant si pentru ca esti deosebita, mentinand viu spiritul ludic, in zbor doar catre lucruri speciale, cu pofta de viata, Adevar si Frumos care pur si simplu ii molipseste pe cei din jurul tau!

Si cum orice poveste merge mai departe iar darul din dar se face rai, premiul de la Amelie merge la10 persoane pe care le vizitez mereu cu drag pe blog:
Speranta -fazedemai - ale carei ganduri sunt incifrate tare frumos si neasteptat in poezii ale unui suflet liber, plin de doruri si profunzimi rar intalnite... (si...desi nu posteaza inca, stiu eu ca da viata unor ingenioase idei handmade cu executii desavarsite),
Ruxandra Pop - coloritoria - o persoana de o veselie debordanta care confectioneza vise din materiale cum nu ai fi gandit...
Mimy - care inventeaza intr-un mod neconventional lucruri dragi,
Mihabiju - care viseaza cele mai frumoase flori si margele cu modele pline de finete,
Happyaccesories - pentru ca totul se coloreaza acolo cu penelul sentimentelor frumoase si cu pasteluri din ganduri bune,
Handmadeincovasna - pentru minicaseta de bijuterii cu fluture, pentru multitudinea de vise si pentru delicatetea lucrarilor,
Casacucadouri - pentru ca acolo viata se vede roz si pentru E. Bernea:),
Ilovegreen - pentru cerceii cu floarea soarelui, cu frunze, cu...suflet, pentru ca brosa "Fly" (desigur, fluturee!!!) si pentru ca transmite totul in culori indraznete,
Bijuartizan - pentru visele diferite si armoniile de culori dulci, pentru sensibilitate si pentru...orez:),
Pygmalion - pentru ca stie a (de)juca vise felurite si nu doar isi cauta stilul:), ci te ajuta sa ti-l asumi pe al tau desi nu stiai ca doresti asta..."Când am înţeles că tot ce mi se întâmplă depinde de mine, atunci m-am liniştit.” –Gandhi".

Si acum cele 10 lucruri care imi plac (doar 10?!?!?!?!?!?!?):

Imi place crema de zahar ars cu inghetata si dulceata de nuci verzi...si amandineleeee:)).
Imi place cand ploua toamna si eu stau in pat, sub o paturica moale si citesc
Imi place sa cunosc oameni care stiu sa traiasca
Imi place sa ma plimb prin orase necunoscute
Imi plac vreo 30 de filme pe care le-as revedea pana la epuizare si tot nu m-as satura
Imi place linistea de la munte
Imi place privirea catelului care se aciueaza la mine in poala cand sunt trista si stiu sigur ca intelege perfect ce simt...
Imi plac Sarbatorile (in special cele de iarna...probabil pentru brad si colind) si nu concep decat sa fiu cu parintii mei atunci...
Imi place tot ce este original, "altfel", ce depaseste in mod placut limitele, ce tine de libertati si de curajul de a trece dincolo de "imediat", de plat, de "moda".
Imi place sa cant si sa iubesc...si cand sunt vesela si cand mi-e greu:)...

Iata si "regulile" premiului, pentru ca asa le-am primit si eu, cu mentiunea ca fiecare e liber sa faca ce doreste, cu sau fara ele:
Postează blog award-ul pe blog-ul tău.
- Dă link-ul persoanei care ti l-a acordat.
-Oferă acest premiu altor 10 persoane si anunta-i.
- Înşiră 10 lucruri care îţi plac.

Anna - cu suvoi neostoit de lucruri care ii plac dar care nu incap in 10 rubrici:))

11 comentarii:

  1. Ha ha! superb premiu, multumesc mult; ma bucura tare si ma amuza motivatia in alegerea blogului meu. :) Cu mult drag,la buna citire!

    RăspundețiȘtergere
  2. @pygmalion, happy accesories: Cu foarte multa placere, bucurie si drag!

    Anna - dorindu-va inspiratie intru frumos (cel putin la fel ca pana acum!), lucruri bune si mult spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc frumos, de mult nu ma mai primit atitea laude. multumesc ca mai intri pe la mine ca mai si citesti, ca te-ai gindit la mine si ca te-am cunoscut, si ca azi te-am vazut fericita in poze!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult pentru premii. Le preiau cu mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anna, m-ai incantat cu frumoasele tale cuvinte, parca mi-ai fi daruit premiul si mie :)
    Visele sa nu ti le abandonezi niciodata, doar ele te intregesc si te ajuta sa oferi lumii frumusete si suflet.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult pentru premiul plin de culori si gandurile tale frumoase! Cu mult drag, Ruxandra(Coloritoria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti multumesc mult pentru premiu, esti draguta. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceau, Ana,
    multumesc de surpriza placuta :)si pentru premiu.
    Ma bucura tare faptul ca iti place blogul, dar sa stii ca pe E.Bernea n-am stiut de unde sa-l iau...:)?

    Cu prietenie,

    Raluca
    proprietar Casa cu cadouri

    RăspundețiȘtergere
  9. @spera: Mereu astept postarile d-voastra cu nerabdare si apoi ma delectez lecturandu-le cu mare drag si placere, pentru ca sunt cu adevarat speciale si uneori parca va si aud spunand de toate cele si timpul parca se da inapoi cu cativa ani, in perioada cand am aflat atatea despre sine, lume, viata, filosofie, arta...
    Imi pare rau sa aflu ca auziti rar laudele cuvenite, insa cred/sper ca este vorba doar despre modestia care va caracterizeaza, caci mi-e greu sa pricep ca cei din juru-va nu va apreciaza la valoarea cuvenita. Ma bucur si eu de pozicile care m-au surprins in momente de mare bucurie si sper sa vad si la dumneavoastra curand unele la fel. Eu sunt onorata de intamplarea de a va cunoaste si incantata ca exista Oameni ca d-voastra intr-o lume in care multi isi pierd usor echilibrul si masura.
    Va doresc multa veselie, impliniri, liniste in suflet, pasiune in creatie si mult spor in toate!
    @handmade.in.covasna: Cu multa placere si bucurie ca povestea sentimentelor frumoase nu se opreste aici.
    @Amelie: Este de la sine inteles ca premiul iti apartine si tie, draga mea. As vrea sa existe mai multe cuvinte pentru a multumi si a ferici Oamenii care cu gesturi frumoase si sincere reusesc sa aduca sufletele semenilor pe culmile bucuriei. Nu imi sta in caracter:) sa abandonez...nici vise, nici cauze pe care toti le cred pierdute, insa uneori simt ca aripile atarna mai greu decat as putea eu duce...si atunci ma retrag din zbor si incerc sa imi amintesc de am ales (ori m-a ales) acel vis si nu altul... Si exact cand raspunsul intarzie si reticenta celorlalti pare ca m-a adus la tacere, intalnesc Oameni deosebiti ori traiesc fapte minunate si inteleg ca acela este raspunsul asteptat si ca visul acela trebuie trait pana la capat... Te pup si eu si iti doresc doar fericire, iubire, liniste si frumusete imprejuru-ti!
    @Ruxandra Popa: Cu foarte multa incantare v-am transmis toate cele bune, caci le meritati pe deplin. Va doresc sa ramaneti la fel, cu muzica aceea parca din alta lume - mai buna, mai frumoasa, cu veselia cu care ne-ati incantat si cu minunatiile faurite cu sufletul!
    @mihabiju: Cu multa simpatie si apreciere. Draguta esti si tu, caci numai un suflet deosebit ar putea crea/visa atat de frumos! Pup si eu!
    @Casa cu cadouri: Ma bucur de surpriza pe care o meriti, caci lucrusoare tare frumoase am intalnit pe blogul tau!
    Cat despre E. Bernea, la inceput cand incercam sa aflu cate ceva despre artistul din spatele - sau laterala:) - blogului, la profilul tau scria Indemn la simplitate-Ernest Bernea in dreptul cartii preferate in acel moment...Dumnealui este unul dintre reperele mele romanesti despre Marea trecere, fiinta, ne-fiinta si nu numai, asa ca am retinut simpatia comuna.

    Anna - putin racita, dar bucuroasa de surpriza imensa de a mai afla oameni care stiu a se bucura pe cinste din lucruri micute, a impartasi, a multimi si a gasi resurse, intr-o lume aproape cernita, sa se joace, sa primeasca si sa ofere sentimente frumoase colorate pastel.
    Va multumesc pentru ca v-ati inventat in aceeasi lume cu mine si va doresc tot binele din lume, fericire, pasiune, iubire si veselie fara popas!
    Va pup cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anna, nu pot sa cred ca am uitat :) Ai dreptate, e cartea pe care am trecut-o la profil si una din cartile care mi-au deschis ochii la o alta realitate.

    RăspundețiȘtergere