miercuri, 24 noiembrie 2010

ILOVEHANDMADE a.k.a. ILOVEFRIENDS

Pentru mine ILOVEHANDMADE nu inseamna Andra, Razvan, targuri, Sutu (caci doar la evenimentele organizate acolo am fost...), comert ori profit... Pentru mine ILOVEHANDMADE inseamna PRIETENIE.
Inseamna Oameni de calitate, Oameni frumosi, arta si daruire, suflete profunde si personalitati distincte, unite prin simtiri asemanatoare.
Am participat la putine targuri handmade...majoritatea s-au petrecut la cele organizate ILOVEHANDMADE... Multi ridica spranceana cand le spun (si probabil au putina dreptate, dar nu am ce face...) ca merg la aceste targuri din drag.
Pun mult suflet, timp si vise in maimutele pe care le inventez, insa recompensele pecuniare nu au legatura cu asteptarile sau nevoile. Dar nu ma pot opri, nu pot gandi din punct de vedere consumatorist sau cauzal gen cerere-oferta.
Imi amintesc prima participare la acest targ...in prima zi nu am facut nimic...aveam o improvizatie (ca sa nu zic rapciuga:)))) de stand... si eram asa in transa, iar Andra si Razvan au aflat si apoi mi-au oferit sprijin si solutii. Conteaza enorm sa vezi ca nu esti doar o suma pe raboj ori o factura achitata. La acelasi targ, a inceput sa ploua din senin, iar Razvan a scos din piatra seaca folii pentru toti cei care au avut nevoie...mai rar asa ceva! Rar este si zambetul luminos al Andrei si faptul ca mereu are o vorba buna, o incurajare, un sfat, o intelegere pentru toata lumea...
Felicitari, Oameni frumosi ca razbiti intr-o astfel de lume sa oferiti astfel de sanse visatorilor intru handmade...
Am invatat multe despre mine, despre ceilalti, despre handmade la targuri, iar site-ul ILOVEHANDMADE este o reala utilitate celor care vor sa fie altfel...
ILOVEHANDMADE inseamna oamenii pe care am avut ocazia sa ii intalnesc, apoi cunosc si indragesc...lucruri frumoase care nu s-ar fi intamplat daca nu eram printre participantii la aceste targuri.
Am petrecut clipe minunate alaturi de prietenii cu care m-am imbogatit acolo, am facut impreuna haz de necaz de multe ori, ne-am facut surprize, am plans impreuna si am facut haz de necaz de multe ori, ne-am impartasit credintele, sperantele, viata si sufletele...
Iar acum ILOVEHANDMADE a devenit o alternativa... Cand pasesc pe poarta mare sunt fericita... Imi voi intalni oamenii dragi, voi petrece clipe frumoase, voi trai amintiri de nesters... Acolo uit de griji, de tristeti, de urat, gri si moine...acolo este o lume plina de culoare, veselie, frumusete...sunt atatea vise pe centimetru patrat, atatea gingasii, atatea zambete si lucruri create cu drag, cu migala, cu sacrificii multe si daruiri... Mereu regret ca nu a venit inca mostenirea asteptata de la matushica Tamara:D, caci daca as putea as cumpara o multime de lucruri magice care coexista acolo alaturi de creatori-artisti desavarsiti. Dar asa ma limitez doar la cateva achizitii de moment, iar pe celelalte le port in vitrina sufletului, cu gandul ca le voi lua cu mine data viitoare...
ILOVEHANDMADE este o stare de bine, de siguranta, de veselie, de bucurie a faptului ca esti exact ceea ce esti si faci exact ceea ce faci...si ca exista altii aidoma tie.

2 comentarii:

  1. Minunat!
    Anna - la fel de sensibila ca de fiecare data! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Saru' mana, draga mea! Esti o dulcica de Om si tin pumnii sa ai parte numai de impliniri si bucurii caci le meriti pe deplin!
    Pup cu drag si dor!

    Anna - obosita dar fericita...

    RăspundețiȘtergere