miercuri, 10 noiembrie 2010

Indragiri...





 S-a mai petrecut un targ ILOVEHANDMADE... Am intalnit prieteni dragi, am indragit prieteni noi, natura a empatizat cu toti si am avut vreme de debut primavaratec, nu penultimatum de toamna... A fost soare afara, a fost zambet inlauntru, au mai fost si nori, insa cel mai bine este ca  cele rele sa se spele, iar cele bune sa se adune...
Am vazut o sumedenie de lucruri frumoase, de oameni senini, de ciudatenii vestimentare:D, am achizitionat materie prima de la cativa colegi de breasla care au avut astfel o idee buna, am ras mult si am dansat prin ploaia de frunzis...
Am primit vizia unor oameni apropiati sufletului meu, iar maimutele au fost pe placul multor femei de varste si stiluri vestimentare diferite.
Am poposit in pragul casei dupa acest targ cu multe ganduri, idei noi, cu capul bubuind de intrebari, de cautari si vise...
Abia astept luna viitoare sa imi revad oamenii dragi si poate sa bucur si eu pe altii cu inspiratiile mele...
Iata cativa din oamenii alaturi de care m-am veselit la acest targ...
 Laura a.k.a. Dacian Moon este una dintre cele mai calme si intelepte si totusi copilarinde persoane pe care le cunosc... Am invatat o sumedenie de lucruri frumoase de la ea, iar simplul dialog pe care il purtam la distanta imi umple zilele de limpezime si senin.
Daciana (caci asa mi-a ramas mie mai repede numele ei:)) maiestreste fantastice bijuterii in care natura intalneste o raza de stiinta si apoi se impletesc duios sub pasiunea, migala si inspiratia unui suflet deosebit.
In colectiile ei poti sa hoinaresti prin basme alaturi de o bufnita splendid lucrata pana la cele mai fine detalii, un dragonel cu aripi si burtica forforescente, ca apoi sa plutesti pe armonii de baluri costumate cand ochii si sufletul iti poposesc indelung pe colierele si cerceii de care te dezlipesti cu greu, caci incununeaza idei inedite cu o executie fara cusur. Daciana este o invingatoare, un om puternic de o sensibilitate aparte.
Iti doresc mult Bine, draga mea, viitorul sa iti fie o poveste lina si duioasa, in care sa pasesti alaturi de fetele tale dulcele si de oameni la fel de frumosi ca tine!

De-a stanga mea este Cata a.k.a. Bijuteriihandmade, roscata nr. 3:)), "copilul" vesel, plin de viata si bunatate, care este precum argintul viu, mereu cu o gluma, cu o poveste, cu o informatie ghidusa de impartasit.
Cata inventeaza bijuterii mumos colorate si minutios lucrate, in culori vii ce te indeamna la joc. 
Sa ai parte numai de lucruri frumoase, de vizite...inspirate:)) si de multa, multa sanatate!


Cleo a.k.a. Chaotique este o dragutza mamica o unei fetite dragutze. Este un suflet frumos si pus pe sotii. Este o talentata aflata la inceputul unui drum, o luptatoare si un spirit in perpetua expansiune. Este o mumoasa si o dulce. Este mereu vie, mereu prezenta, mereu cu zambetul pe buze, chiar si atunci cand  nori se arata la orizont.

Cleo infaptuieste bijuterii speciale, cu finetea si daruirea chinezului care picteaza pe bobul de orez:). Ideile ei si maniera in care acestea devin realitate prevestesc un artist atent la detalii, aerisit de norme plate si daruit deja unei existente intru Frumos.
Cleo mai si...gentutzeste, umpland cu vise forme de traistutze pe care apoi le decoreaza strengareste cu materiale si forme deosebite.
Iti doresc forta si vise neintrerupte, multe bucurii, impliniri si...sa creasca buburuza repede sa ajute pe mami ei la treburi:)).




Diana a.k.a. Cerceidinpietre este o persoana extraordinar de eleganta, finutza si discreta, sufletista si talentata. Ea poate crede ca nu este fotogenica, insa privind-o am aceeasi senzatie ca in seara aceea...ca timpul se opreste si ca as sta si as asculta-o povestind pana la capatul cuvintelor... Ochii sai oglindesc un spirit tanar si minunat, vorbele ei sunt precum ciocolata calda, iar bijuteriile transmise de ea privitorului par coborate din carti cu printese si calesti cu cai albi...
Ne-am cunoscut virtual si de atunci mi-a creat impresia unui om special cu o sensibilitate rar intalnita. Intalnind-o, am indragit-o si mai mult si nu stiam unde sa privesc mai degraba...la setul cu ciucuri de "Pe aripile vantului" sau la persoana cu un amestec unic de delicatete, fragilitate si forta nebanuita...
Multa sanatate, Doamna, mult Bine, veselie si creatii cel putin la fel de originale si inspirate!

Si iata cum am petrecut de minune 2 zile, in compania unor femei exceptionale alaturi de care habar nu am cand si unde a trecut timpul...
Si cum sa ma mai intereseze daca am facut giga-profit au ba cand am inima usoara amintindu-mi cat ras a fost si cat drag si cata placere?

Anna - fericita ca exista o lume numai cu oameni buni si blanzi si calzi si frumosi, inimosi, delicati si talentati care creaza punti vesnice din raze de luna si praf de stele, alaturi de care as porni in orice lupta si langa care as petrece daca s-ar putea pana la capatul Timpului...
Va doresc numai Bine...fiecaruia dupa pohta inimii...si multa sanatate!

6 comentarii:

  1. si eu ma bucur pentru aceste zile minunate :) iti multumesc mult, mi-ai inseninat ziua :hug:

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, sentimentul este reciproc, stii bine! Pupicei multi, timp frumos si spor in toate cele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eeeee,cum stii tu sa le mai zici de frumos...da' cum ne fuse vorba cu poza?! :))) Te pup si numai bine,ne vedem in curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. @diana: Draga mea, le zic frumos caci simt frumos cum zici tu:) pentru oamenii deosebiti pe care am onoarea sa ii intalnesc. Pozica este minunata, asa cum esti si tu si creatiile tale. Te pup dulcel si iti doresc multa veselie, forta si inspiratie intru creatii la fel de speciale!
    Anna - pregatita pentru o noua zi insorita si plina de bucurii...

    RăspundețiȘtergere
  5. uuuuuh!! ce draguta ai fost!!! astept targul urmator sa ne mai impartasesti din energia ta intotdeauna pozitiva! un pupic mare de la cleo si unul balos de la alissa buburuza :* :*

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cleo: saru' mana mult de vorbele asa de mumoase pe care sper sa le merit...Pupicesc si eu la mamica cea mai dragutza si la buburuza cea mai scumpica si...cumintzica:D.

    Anna - Fericita ca exista oameni frumosi pe lume, suflete luminoase si ganduri curate... si multumita ca maimutele vor vedea lumea cea larga:)

    RăspundețiȘtergere